Βαφή: Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το χρώμα που σας ταιριάζει καθώς και τον κατάλληλο τύπο βαφής με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες.

Κούρεμα: Προσφέρουμε μοναδικά κουρέματα σε μοντέρνες και κλασικές γραμμές που θα αναδείξουν την εμφάνισή σας.

Χτένισμα: Το κομμωτήριο μας έχει παράδοση σε περίπλοκα βραδινά χτενίσματα με κοτσίδες γαλλικές και εντυπωσιακούς κότσους. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε υπέροχα νυφικά χτενίσματα. Κάνουμε τοποθέτηση extension για να αποκτήσετε επιτέλους τα πλούσια και μακριά μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν Φροντίζουμε πάντα να φεύγετε όμορφες και καλοχτενισμένες για να ξεχωρίζετε σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Νύχια: Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών κάνοντας manicure ή pedicure στο κομμωτήριο μας. Σας εξασφαλίζουμε άψογη δουλειά με μεγάλη φαντασία και ποικιλία σε σχέδια και βερνίκια νυχιών σύμφωνα πάντα με τις νέες τάσης της μόδας.

Μακιγιάζ: Η αμάδα εξειδικευμένων συνεργατών μας θα σας βοηθήσει να ξεχωρίζεται με το ιδανικό μακιγιάζ για εσάς σε κάθε σας βραδινή έξοδο ή σε ιδιαίτερες στιγμές όπως ο γάμος και η βάπτιση.

Θεραπείες: Οι θεραπείες ομορφιάς και αναζωογόνησης των μαλλιών που προτείνουμε στο κομμωτήριο μας είναι το botox μαλλιών και η θεραπεία κερατίνης για βαθιά ενυδάτωση της τρίχας με φανταστικά αποτελέσματα. Ένα δώρο ομορφιάς που αξίζει να κάνετε στον εαυτό σας.